Izdvojeno

f

You may like:

Obrazovanje
odraslih

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik i Obrazovanje odraslih provodi programe prekvalifikacije i doškolovanja u turističko-ugostiteljskim zanimanjima. Nude se trogodišnji programi prekvalifikacije za konobara, kuhara i slastičara te četverogodišnji programi za turističko-hotelijerskog komercijalista i hotelijersko-turističkog tehničara. Također, postoje programi osposobljavanja za stjecanje niže stručne spreme za sobaricu te program osposobljavanja za zanimanje hotelska domaćica i barmen. Ostali programi specijalizacije su konobar specijalist, kuhar specijalist, sommelier, barmen, specijalist za prigotovljavanje jela pred stolom gosta, kuhar specijalist za priloge, variva i garniture, kuhar specijalist za jela od tjestenine i riže, kuhar specijalist za dalmatinsku (dubrovačku) kuhinju, kuhar specijalist za topla predjela te kuhar specijalist za hladna predjela.

Škola za strane jezike provodi tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog, talijanskog i ruskog jezika. Postoje četiri stupnja tečajeva, a svaki se provodi u trajanju od 60 školskih sati. U ponudi je i druga opcija tečajeva po Europskom kvalifikacijskom okviru (EKO) koji se provode u dva modula po 70 sati za svaku kvalifikaciju. Polaznicima se nudi i provjera jezika za Europski kvalifikacijski okvir za sve razine od A1 do C2.

Formalni programi

Neformalni programi

Lokacija i kontakt

Tradicija obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu

Iz dubrovačke Turističke i ugostiteljske škole potječu brojni vrhunski kadrovi koji svojim znanjem, voljom i ljubavlju slave hrvatsko ugostiteljstvo. Naši učenici su snimili video u kojem su dali razloge zašto je naša škola izvrstan odabir za njihovo daljnje obrazovanje, pa pogledajte.

Kontaktirajte nas

Župska 2, 20000 Dubrovnik
radno vrijeme: 8:00 - 15:00    Jezici