Izdvojeno

f

You may like:

Image Alt

Aktivnosti

  /    /    /  Aktivnosti

Dragi učenici,
odluka o tome što nakon srednje škole i odabir karijere važni su u životu svakog pojedinca. S obzirom na to da tijekom života veliki dio svog vremena provedemo u radu važno je odabrati zanimanje s kojim ćemo biti zadovoljni.
Iako je razvoj karijere proces koji traje cijeli život i koji se kroz godine može mijenjati, dobro je što prije razmisliti čime se u životu želite baviti i koja će se zanimanja najbolje podudarati s vašim sposobnostima, vještinama i interesima kako bi već sada mogli poduzeti korake koji će vam pomoći da svoje želje i ostvarite.  U prilogu ispod teksta nalazi se Priručnik za profesionalno usmjeravanje koji vam može pomoći u informiranju o vašim mogućnostima nakon završetka srednje škole.
U priručniku možete pronaći informacije o tome što je uopće profesionalno usmjeravanje te što sve možete nakon završetka srednje škole. Priručnik također sadrži informacije o državnoj maturi, upisu na fakultet i samom studiranju, ali i o izlasku na tržište rada i otvaranju vlastitog poduzeća. Osim toga, priručnik vam može pomoći pri pisanju životopisa, motivacijskog pisma, otvaranju LinkedIn profila, pronalasku posla i slično.
Nadamo se da će vam priručnik biti koristan!

Jezici