Izdvojeno

f

You may like:

Image Alt

RCK DU

  /  Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik   /  Projekti   /  Drugi sastanak Erasmus+ projekta Culture knowledge and language competences as a means to develop the 21st century skills

Drugi sastanak Erasmus+ projekta Culture knowledge and language competences as a means to develop the 21st century skills

Drugi projektni sastanak Erasmus+projekta „Culture and languages for all“ održan je u Dubrovniku od 15. do 17. travnja 2019. godine.

Cilj sastanka bio je analizirati postojeće stanje provedbe projekta, ocijeniti rezultate O1 modula i raspraviti o potrebnim izmjenama na postojećem modulu te usuglasiti o pripremnoj fazi za kreiranje novog modula O2. Budući da je prvo projektno razdoblje završilo krajem veljače, bila je to prigoda analizirati i administrativne stvari.

Prvi dan sastanka uključio je sastanak sa šest nastavnica jezika iz TUSDU-a koje su iznijele svoje mišljenje o kreiranom O1 modulu koji je svaka partnerska organizacija trebala napraviti – tri modula, tj. ukupno 18 modula. Tijekom prvog dana sastanka detaljno se analizirao svaki modul te su preporučene preinake usklađene prema postojećim modulima.

Drugi dan sastanka u Dubrovniku radilo se na pripremama kreiranja zadataka vezanih za modul O2 gdje je Zsuzsa Ajtony, rumunjski partner odgovoran za praćenje i nadzor modula O2, iznijela sve pripremne faze i prijedloge kako i na koji način pristupiti novom zaduženju svih partnera.

U srijedu, 17. travnja, svi sudionici događaja bili su upoznati sa zadacima i rokovima. Sljedeći sastanak na kojem će ključni zadatak biti predstavljanje rezultata i kontinuirana procjena rada na projektu zakazan je za rujan u Poljskoj, u gradu Wroclowu.

Jezici