Pozivaju se svi zainteresirani za dostavu ponuda usluga za projekt RCK DU ( Grupa 1. Vanjska usluga za potrebe upravljanja projektom, administrativnim i financijskim operacijama projekta;
Grupa 2. Vanjska usluga za pomoć pri vođenju postupaka javne nabave)
U nastavku se nalazi potrebna dokumentacija koju treba preuzeti i prijaviti se na natječaj sukladno uvjetima iz javnog poziva za dostavu ponuda ‘
Usluga za Projekt RCK DU
(Grupa 1. Vanjska usluga za potrebe upravljanja projektom, administrativnim i financijskim operacijama projekta;
Grupa 2 Vanjska usluga za pomoć pri vođenju postupaka javne nabave)’.
Plan nabave za 2021. godinu dustupan je na linku: https://eojn.nn.hr/Oglasnik/
Popis gospodarskih subjekata s kojima je Naručitelj Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik u sukobu interesa u smislu čl. 76. i čl. 80 Zakona o javnoj nabavi (NN 12/ 2016):
- ANGELA d.o.o., Biškupečka 13, 42000 Varaždin, OIB: 00537820299
- EmiDa, obrt za poslovno savjetovanje, Zagrebačka 71, 42 000 Varaždin, OIB 17562720882
- DIV-ING d.o.o., Vlaha Paljetka 8 Dubrovnik, OIB 72041060001
- Moviment d.o.o., V. Karasa 25, 31400 Đakovo, OIB: 98103075271
- Euroherc osiguranje d.d., dr. Ante Starčevića 20, 20000 Dubrovnik, OIB: 22694857747
Dokumenti:
Prilog 3. – Troskovnik – Grupa 1.xlsx
Prilog 3. – Troskovnik – Grupa 2.xlsx
KU – RCK ESF (Dokumentacija o nabavi) ver. 2.0.pdf
IZJAVE SUKOB INTERESA MCS EL RCK DU.pdf
IZJAVE SUKOB INTERESA MCS ANGELA RCK DU.pdf
Izjava – sukob interesa Lajtman.pdf
Izjava-sukob-interesa-Koprivica.pdf
ERDF 1 – RCK (Dokumentacija o nabavi).pdf
Obavijest o nadmetanju(ERDF1).Pdf
Prilog 3. Troskovnik Grupa 1(ERDF1).xls
Prilog 3. Troskovnik Grupa 2(ERDF1).xls
Prilog 4. Obrazac zivotopisa(ERDF1).docx
Prilog 5. Obrazac izjave o trajanju jamstva za otklanjanje nedostataka(ERDF1).docx
ERDF 1 – RCK (Dokumentacija o nabavi) – izmjena 1.pdf
ERDF 1 – RCK (Pojasnjenje i Izmjena 1).pdf
Odluka o odabiru Poziv na dostavu ponude 07.12..pdf
Zapisnik o otvaranju ponuda Poziv na dostavu ponude 07.12..pdf
Poziv na dostavu ponude Usluga cateringa 07.12. 2021..pdf