Izdvojeno

f

You may like:

Image Alt

RCK DU

  /  Bez kategorije   /  Dani otvorenih vrata EU projekata

Dani otvorenih vrata EU projekata

Obavještavamo vas da Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Naša Škola će 30.studenog 2021.sudjelovati u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ te ćemo svojim primjerom poslužiti kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije. Škola će svojim učenicima i nastavnicima u sklopu ove aktivnosti i ovim putem približiti projekt koji se provodi pod nazivom Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva UP.03.3.1.05.0004

Jezici