Osnove kuhinjske administracije
0kn![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossless,ret_img,w_640,h_427/https://rckdu.hr/wp-content/uploads/2022/02/books-g03aece359_640.jpg)
About this course
Osnove kuhinjske administracije je kratki edukacijski program najmijenjen novim zaposlenicima u kuhinjskim odjelima, ali i svim onim zaposlenicama bez obzira na staž koji žele osvježiti svoje znanje u vođenju kuhinjske administracije. Kroz program polaznici će naučiti popunjavati obrasce i knjigovodstvene dokumente koji prate realan poslovni proces u kuhinji od nabave do izdavanja sirovina i materijala u proizvodnju. Osim toga, kroz praktične vježbe moći će samostalno koristiti excel tablicu materijalnog knjigovodstva zaliha te, također, praktično utvrditi inventurne razlike i popuniti inventurnu listu. Program je zamišljen po hibridnoj metodi poučavanja gdje bi se teorijski dio odradio online, a praktični uživo u učionici, a sve uz korištenje priručnika namijenjenog upravo za ovaj program.